جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر دمای دهلران به ۵۲ درجه رسید عباس عبدی مجرم شناخته شد آزمون وکالت ۱۴۰۵ رسماً ۱۴ آبان برگزار می‌شود / جزئیات ثبت نام و منابع آزمون وکالت ۱۴۰۵ اعلام مرز‌های خروجی و ورودی اتباع و مهاجرین خارجی برای مراسم اربعین رمال میلیاردر در دام پلیس؛ درآمد ۸۰۰ میلیون تومانی ماهانه با خرید دعا از بازار! مترو‌های تهران به بیمارستان‌ها وصل خواهد شد؟ کارت ورود به جلسه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ زمان دریافت کارت کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟

دستگیری بزرگترین باند سارقان سیم و کابل برق جنوب شرق کشور

دستگیری بزرگترین باند سارقان سیم و کابل برق جنوب شرق کشور فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از دستگیری بزرگترین باند سارقان سیم و کابل برق جنوب شرق کشور با بیش از ۱۰۰ فقره سرقت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۸ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 14
کد خبر: ۲۴۵۳۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار دوستعلی جلیلیان اظهار کرد: مأموران گشت انتظامی شهرستان چابهار هنگام گشت زنی هدفمند در سطح حوزه استحفاظی به سه نفر که در حال قطع کردن کابل برق بودند مشکوک شدند.
وی بیان کرد: متهمان که با مشاهده مأموران قصد متواری شدن از محل را داشتند در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و پس از انتقال به مقر پلیس و در مواجهه با ادله پلیسی به بزه ارتکابی اعتراف و برابر تحقیقات اولیه مشخص شد باند سارقان دستگیر شده از بزرگترین باند‌های سرقت سیم و کابل برق در جنوب شرق کشور بوده و در تحقیقات تکمیلی پلیس به بیش از ۱۰۰ فقره سرقت سیم و کابل برق اعتراف کردند.
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان با اشاره به معرفی متهمان به مراجع قضایی؛ بر عزم جدی پلیس در برخورد با سارقان و مخلان امنیت عمومی تاکید و از شهروندان خواست، ضمن رعایت هشدار‌های انتظامی در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک با شماره تماس ۱۱۰ موضوع را به پلیس اطلاع دهند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار